bg | en


За насAНK Студио специализира в архитектурен дизайн на обществени, промишлени и жилищни сгради, както и на интериорен дизайн. Творческия екип се ръководи от архитект Незабравка Костова и архитект Александър Костов, които успешно съчетават младостта и опита. Арх.Костова има повече от 30 години опит в проектантския процес. AНK Студио има над 200 успешно реализирани проекта.

Колективът на АНК Студио печели довериe с висококачествен дизайн съобразен с изискванията и крайните срокове на клиентите си.

Дизайнът на АНК Студио се отличава с баланса между максималното оползотворяване на пространството, съобразяване на функциите на сградата с нуждите на клиента, оптимизиране на бюджета и същевременно акцентиране върху стила и естетическата представителност. АНК Студио установява патрньорски отношения с клиентите си, за да им предостави максимално качество на услугата. За това свидетелства фактът, че нашите клиенти са ни препоръчали на бъдещи клиенти или са се върнали за повторен бизнес с АНК Студио.